Saturday, February 21, 2009

How is your teeth looks like?

How many times you brush your teeth in a day?

Aha...better your all take care of your tooth properly before it's become to this new style tooth...LOL..For those people who like candy or sweets very much,from now on limit up the usage or else,you will become the next one to have this.LOL.

I intend to brush my teeth everytime after and before having stout.hahaha..

p/s: use "Morning Kiss" tooth paste for better result.. :p


20 comments:

NONG said...

Salam Toyong...
Waduh..waduh..siapakah gerangan dalam gambar tu.Macam bikin lamas pula itu tau..:)

Small Heart said...

Yahoo...i'm using the "morning kiss" tooth paste! ... hahaha

Toyong said...

Nong-haloo..saya pun tak tau gambar sapa tu..main grab saja..jangan ko lamas..nanti tambah kurang tu gigi dia..hahaha

Toyong said...

Small Heart- Good Job!!,,,hahaha

ratu neronika said...

hahahaah begini lah bha kalau sudah tua.. apa buli buat makanya.. jaga kesihatan kita mula dari muda awal2 heheheeh....muda2 masih cantik.. jadi perhiawsan cinta konon.. bila da tua nanti.. nah terima lah kenyataan... tapi kita milik dia sayangkan dia sampai apa pun keadaann.. lorr

NONG said...

Hahahaaa...
banyak ragam ba kita ni Toyong. Ko d Kudat ba kan? sebelah mana bo kg ko di kudat. Banyak geng saya dari sana.

Toyong said...

Neronika- kurang kan makan aiskrim,nanti ko pnya gigi jdi bgitu..susah tu...hahaha..terima la kenyataan ah..huhahahaha

Toyong said...

Nong- ya..bermacam ragam kita ni..saya dari Kg.Popot,sikuati...wah..ada Geng karas ko d kudat ah..hahaha

ratu neronika said...

hahahah kurang asam ko toyong.. weii baru pertama kali sa makan tu ice krim tu.. ko ahh pecah rahsia sa o.. memang lah tu teerima kenyataan hahah.. kurengg ko ahh... hayaa hancurr aku... emmm bukan selalu makan ice krim bha... tapi sa syorkan kau.. banyak2 lah minum susu untuk kesihatn gigi.. bukan morning kiss haahahahah...... bagus kalau uda berus gigi hahaha.. emm apa punn sedap juga bha tu kiss2 tu... bukan mau dimakan.. mau nikmatinya betapa sedap dan indahnya bersama kekasih tercinta ahha.... sott ko.. pg ko buat susu .. bukan susu gantung ah.. huahauhuah :P

Toyong said...

Neronika- sya tak tau pula yg kiss2 tu sdap..ko tau pula ah??..ni mesti ko slalu kiss2 ni..hahaha...susu gantung??..apa tu?..sya tak tau o..paham2 la kalau good boy ni..huahahaha

ratu neronika said...

hahhahh,.. emm sa pernah juga pernah kiss... that its also must have in our life in love toyong.. and i know u also.. emmm ya minum susu lah untuk jaga tulang gigi.. jan selalu minum kopi kah nescafe ka.. minum susu.. lahh... ko faham2 lah bha susu apa yang di jual d kedai tu.. ko campur sama madu asli.............................

Toyong said...

Neronika- sya blum lagi mencuba ni..x partner..hahaha...sya mnum susu kuda..hahaha

Zoi said...

aii toyong..topik korang ni 'susu minit ginit' (sia direct translate pg Rungus! hahahahaa!)..kotugirak!

Toyong said...

Zoi- orng bawa sya cerita pasal susu bha..jdi sya hantam2 saja la cakap..hahaha...misingkavaro beti..oguvail bo..hehehe

Puteri (Enuvung) Manisa said...

haya.. gambar yang ini kan.. macam si toyong ja pada next milinieum.. hahaha.. susah wo ko toyong kalau ko macam itu sudah.. si neronika pun meluat mo cium ko... hahaha.. apa lagi kalau mo makan ice krim sama-sama.. hahahaha

Toyong said...

Enuvung- ko ni ah...aku ni hensem tiada,tapi manis ada..hahaha...sama2 la kita berdoa agar gg sya tak akn jadi mcm tu..hehe..memang tak akn jadi mcm tu la coz sya slalu berus pkai kertas pasir dan kasi kilat pkai cat kuku...hahahaha...

ratu neronika said...

hahaha.. lawak la kamu ne... nakal2 semua ahh... puteri enuvung- kalau si toyong macam ni suda.. bha.. sa antar dia pg injek dia punya mulut... cabut lahh apa lagi jan lagi suruh piara.. bikin takut hehehe... kann.. em toyong.. baik la tu ko minum susu bukan tu gantung2 steda khasiat untuk rg tua.. untuk bayi ja.. so ko jan lupa pg beli susu ahh.. heheh..

Toyong said...

Neronika-..yang gantung atau tak gantung pun susu jga kan....sadap jga tu..hahaha..kalau mau yg gantung mau ambl lesen dulu la...ko msti ska yg gntng2 pnya kan...hahaha

ratu neronika said...

sot bha ko ne toyong.... dulu memang minum susu gantung mama... heheeh untuk kessssssssssssssssssihatann bha tu.,... ntah lah pula kalau tiada isi sudahh sot.. hahahahh ada ja....minumlah susu lembu hahaha untuk kesitan koo

Toyong said...

Neronika- susu muda kali yg sedap dan untk ksihatan..hahahaha