Saturday, December 13, 2008

Jalan-Jalan Cari Pasal.

.............Yeah!!..Ni time saya jalan2 dngn cousin saya Cikgu Fedelish...hahaha..kami jalan2 saaaaaaaaaaaaaaaaaaana Karamunsing.....cari2 kasut,tingu2 guitar,tingu2 makanan and cuci2 mata tngu sumandak..huahahaha..tapi memang ramai sumandak talawa yg kami nampak....hehehe....haa...Gambar di atas tu,kat karamunsing la tu...saya membelakang tu Wonderful Hight Christmas Tree...hehe...tinggi tu....burung ja yang bole sampai on Top..hahaha....banyak betul peristiwa yang kami nampak kat karamunsing hari tu...ada couple berpelukan,yang jantan dengan jantan pun ada juga yang berpeluk..hahaha....ada juga yang sedang memujuk kekasih check in hotel..hahaha....aduh!!!.....apa bole buat la...hal orang,baik jangan masuk campur...hehehe...

Naa....kamu kenal siapa di gambar atas ni???......dia la saint Nicholas..hahaha..ni patung santa clause.....pegang saxofone lagi....dia main lagu-tempatan tu....macam lagu george lian dan Sayang Kinabalu..hahahaha...tak da la....saya tertarik ni patung..handsome boy ba...hahahaha....terus saya take picture la..hehe....Patung tu adalah salah satu hiasan yang ada di Kompleks Karamunsing sempena bulan christmas ni......sikit lagi saya bawa pulang tu patung....hehehe.......
hahaha.....ni la The Tree of Hope...hehehe....cantik kan pokok christmas ni......kalau ni,saya tak juga mau bawa pulang la sebab memang tak boleh bawa pulang...orang marah.....hahahaha.....baa....nanti cerita lagi..Merry X'mas....

13 comments:

Ethel said...

Uiseh.. bergayanya posing depan pokok Krismas, kau ni Kolos. Hahahha!

Bah, bila lagi mau pasang pokok di kampung ni? :P

Toyong said...

hahaha....malu2 jga sya posing tu...ramai orng...mcm artios pula orng tngu2..hahaha......

D kg??....ah..kita tanam pokok Duit ja la..hehe...

Kay Stanford Jr Kastum said...

Kita putung saja pokok rhu bah. Best lagi... Kolos. Seksi juga kau oh. Cuba kau selak sikit baju tu. Ha ha!

Toyong said...

haha..pokok kelapa sawit pun ok jga tu..hehe...seksi??..haha..jngn la..nanti nampak tu belly fat di perut sya..hahaha...

neron said...

jalan2 cari pasal...jalan2 cuci mata.. jalan2 jaga tepi kain org ka tu toyong.. hehehe.. jalanlah jalan lah... jalan lah jalann.... heheehehehhehe jalan2 jalan lah... hehehe (baca dgn music merry christmas )heheehe

neron said...

uii tinggi betull pula nii kan... sa ingat rendahh ja.. patut lah kamu kagum sangat.. bha angkat bha.. suruh si fed bawapulang kampung.. ahakss.. aikk main2 ahh nanti marahh dia heheeheh

Toyong said...

jalan2 untk segala galanya tu....cuci mata dan kawasan2 yg sewaktu dngnnya...hahahaha

Puteri (Enuvung) Manisa said...

hih.. kau tidak kasih tebang saja tu pokok krismas bawa pulang sana kampung...

Toyong said...

Enuvung-nanti tu security tangkap sya o kalau sya tebang..hahaha..nanti cari pokok Ru saaaaaaaaaaaana kg ko la..hehehe

Puteri (Enuvung) Manisa said...

HABISLAH POKOK-POKOK RU KESAYANGAN SAYA... PATUTLAH TIAP HUJUNG TAHUN MESTI HILANG BANYAK TU POKOK RU KESUKAAN SAYA... JAGALAH KAMU NI.. ENUVUNG TERONGKUNGAN SUDAH MARAH NI.... HEHEHE

Toyong said...

Enuvung-hahaha...tak pa baa...banyak jga pokok rhu yg tumbuh d kg ko tu....jngn susah..sya tdk tebang jga kalau pokok rhu kesayangan ko..hehe...jngn marah2 bo...nanti hilang itu senyuman Enuvung Terongkongan..hehehe..

rio said...

hoy kolos,mana sda 2 sumsndak yg kwn ko chat o??blh thn jga 2...hehehe,,..

Toyong said...

Rio-sumandak mana??...x pun sya ingt??...